mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes128
mod_vvisit_counterVčeraj47
mod_vvisit_counterTa mesec2036
mod_vvisit_counterSkupaj1222488

Today: Sep 27, 2023

Vroče novice

keglanje.jpg

Blagoslov koles 2016

Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

Na sončno nedeljo, 8. 5. 2016, smo v Športnem parku Breza izvedli že četrti blagoslov koles, katerega se je udeležilo skoraj 150 obiskovalcev. Le-ti so bili vseh generacij, podobno pa je bilo tudi pri kolesih. Na povabilo so se blagoslova udeležili tudi starodobniki s kolesi ter člani Kolesarskega kluba Adria Mobil. Tako so bila na ogled najsodobnejša kolesa, kot tudi kolesa iz zgodnjih let 20. stoletja. Najstarejše kolo celo iz 19. stoletja.

Največ pozornosti med obiskovalci je bilo za kolesa naših dedkov in pradedkov. Nekatere dame so očarale naše goste s starodobniki, tako da so jih kot pravi kavalirji posedli na «štango »in jih zapeljali krog po športnem parku. Najmlajši pa so največ časa preživeli na spretnostnem poligonu, ki smo ga postavili prav za njih. Na poligonu so vadili svoje spretnosti in veščine ter pridobili boljši občutek pri upravljanju s kolesom.