mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes59
mod_vvisit_counterVčeraj386
mod_vvisit_counterTa mesec1744
mod_vvisit_counterSkupaj1265465

Today: Jun 15, 2024

Vroče novice

plezanje.jpg

Pohod za dan žena 2016

Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

Tudi letos smo v ŠRD BREZA – sekcija za aktivnost žensk organizirali pohod, ki je posvečen dnevu žena.

V zgodnjem nedeljskem popoldnevu smo se v športnem parku Breza zbrale ljubiteljice narave, pohodništva in prijetnega druženja. Pot smo nadaljevale mimo okoliških vasi, ob reki Krki, mimo novega mostu in se polne energije usmerile proti Ljubnu.

Naredile smo krajši postanek in izkoristile priložnost za skupno fotografijo in krajši klepet. Pot smo končale na Ljubnu, v zidanici pri Avsernikovih, kjer nas je čakala tudi prijetna dobrodošlica.

Za malico je poskrbela ŠRD Breza, za dobro kapljico pa Avsernikova vinska klet. Zahvala tudi zvokom harmonike, ki je bilo prijetno presenečenje za nas in seveda vsem udeleženkam, ki ste s svojo prisotnostjo, dobro voljo in energijo ustvarile prelepo popoldne, ki se je prehitro prevesilo v noč.

Z obljubo, da se ob letu ponovno snidemo, smo zaključile naše druženje. Moški del ekipe, ki se je pridružil kasneje, pa je poskrbel za prevoz v dolino.

Vilma Poglavc

vodja sekcije za aktivnost žensk

 

Več v fotogaleriji...