mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes106
mod_vvisit_counterVčeraj387
mod_vvisit_counterTa mesec4636
mod_vvisit_counterSkupaj1255725

Today: Apr 19, 2024

Vroče novice

balon.jpg

Občni zbor 2016

Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

Člani ŠRD Breza smo se 30. 1. 2016 srečali na našem letnem občnem zboru. Na zboru je prisostvovalo 73 članov, med udeleženci pa so bili tudi povabljeni predstavniki Občine Straža ter društva upokojencev Straža in Prečna. Na občnem zboru smo si bili enotni, da je za nami še eno uspešno leto, v potrditev pa so nam bile tudi besede povabljenih gostov.

S polno zagnanostjo ter voljo po uspešnem delu smo v letu 2015 nadgradili naš Športni park Breza, kjer že nekaj mesecev ponosno stoji večnamenski oder. V letu, ki je za nami pa nismo bili aktivni samo na delovnem področju, temveč smo se tudi veliko družili tako na rekreacijskih, kot tudi malo bolj športnih poteh. Obiskali smo Banjo Luko (BIH), Sv. Višarje (ITA) in Bohinjsko Bistrico (SLO).

Kot vselej smo si tudi za letošnjo leto zadali ambiciozne cilje. V načrtu imamo še dodatne posege v naš športni park, da bo lahko obiskovalcem ponudil še več raznolikosti in aktivnega preživljanja prostega časa. Naše dobro delo in dobro »kondicijo« športnega parka pa je prepoznal tudi organizator letošnjega Evropskega prvenstva v raftingu, saj je bil naš športni park izbran kot osrednji prostor za spremljajoče dogodke prvenstva in nastanitvena baza udeležencev.