mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes226
mod_vvisit_counterVčeraj261
mod_vvisit_counterTa mesec3972
mod_vvisit_counterSkupaj1255061

Today: Apr 16, 2024

Vroče novice

sabljanje.jpg

Veselica z Gadi

Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

V soboto 16. 8. 2014, se je v Športnem parku Breza odvila veselica s skupino Gadi. Tokratna je bila že četro leto zapored, ki jo je organiziralo ŠRD Breza. Prireditve se je udeležilo lepo število obiskovalcev, ki so poskrbeli za krasno razpoloženje ob živih ritmih Gadov. Razpoloženja ni moglo pokvariti niti nekaj začetnih kapelj dežja, ki so poskušale umiriti razgrete pete naših obiskovalcev. Še več, razpoloženje je bilo na taki ravni, da so se tudi temni oblaki nad prireditvenim prostorom umaknili v ozadje ter dali prostor zvezdam, da so osvetlile dogajanje v naši Dolenji Straži.

Za vse lačne in žejne je bilo v zadostni meri poskrbljeno, prav tako pa smo našim obiskovalcem povečali srčni utrip po polnoči, ko smo izpeljali žrebanje vstopnic ter tri srečneže razveselili z vikend paketom za dve osebi v Termah Topolšica.

Ne pozabimo tudi na naše članice, člane in podpornike, ki so tudi tokrat profesionalno opravili svoje delo ter v veliki meri pripomogli, da se je prireditev uspešno izpeljala. Se vidimo v avgustu 2015.

Več v foto galeriji...