mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes100
mod_vvisit_counterVčeraj47
mod_vvisit_counterTa mesec2008
mod_vvisit_counterSkupaj1222460

Today: Sep 27, 2023

Vroče novice

avto.jpg

Dogodki v avgustu 2011

Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

Za nami je pestro avgustovsko dogajanje v Športnem parku Breza. Tako ste v dneh od 7. 8. 2011 pa vse do 20. 8. 2011 prišli na svoj račun tako tisti, ki se radi zabavate, kot tudi tisti, ki se radi spogledujete za športom.

Dne 7. 8. 2011 se je v športnem parku odvijalo že drugo tradicionalno tekmovanje v badmintonu dvojic. Tekmovanja se je letos udeležilo kar 16 dvojic. Mnogi med njimi so tekmovanje vzeli zelo resno in se nanj tudi vneto pripravljali. Tako opozorilo vsem tistim, ki se nameravate tekmovanja udeležiti v letu 2012 - vadite ali pa se prepustite prijetnemu vzdušju in pozitivni energiji, ki vlada med tekmovalci in obiskovalci tekmovanja. Tekmovanja sta že drugo leto zapored osvojila Marjan in Aleš Bradač.

Končni vrstni red:

1. mesto => Bradač Marjan in Bradač Aleš

2. mesto => Pirc Franjo in Pirc Sandi

3. mesto => Turk Primož in Bradač Dejan

Dne 13. 8. 2011 se je v prvič v Športnem parku Breza odvijalo tekmovanje harmonikašev za nagrado izdelovalca diatoničnih harmonik Alpen. Tekmovalci (bilo jih je kar 31), so se pomerili v treh starostnih disciplinah. Z budnim posluhom so tekmovalce ocenjevali Pečaver Andrej, Barbo Jože, Zupančič Rok in Košmrlj Tone, ki so na koncu zaključili, da...

V starostni skupini do 14 let je zmagal Bukovec Mitja, druga je bila Saksida Iris, tretji pa Žigart Alen.

V starostni skupini do 25 let je zmagal Brudar Blaž, drugi je bil Šavron Erik, tretja pa Murgelj Sandra.

V kategoriji nad 25 let je zmagal Špringer Anton, drugi je bil Srpčič Ivan, tretji pa Rozman Matjaž.

Po tekmovanju harmonikašev je sledil koncert skupine Pop Design,katera je poskrbela za vse tiste, ki so bili lačni glasbe. Zvokom popularne slovenske skupine se je predajala velika množica obiskovalcev, in to vse od 21.00 pa do 02.00 ure.

Dne 15. 8. 2011 smo priredili tekmovanje v nogometu. Tekmovanja se je udeležilo 12 ekip, katerih nogometaši so prelivali znoj pod zgočim soncem, ki je še dodatno izčrpaval napore spretnih nogometašev. Na nagometnem igrišču "Na pisti" so največ znanje prikazali nogometaši iz Kartaljevega.

Končni vrstni red:

1. mesto => Kartaljevo

2. mesto => Otočec

3. mesto => Regrča vas


Med 15. in 18. 8. 2011 je v športnem parku potekala aerobika, kjer so se predvsem dekleta sproščale ob ritmu zumbe, spoznale so osnove nordijske hoje, step aerobiko in pilates. Po aerobiki je v nočnem času sledil kino na prostem, kjer smo si v treh nočeh ogledali naslednje slovenske filme: Vsega je kriva Nina, Pozabljeni zaklad (otroški film), Tistega lepega dne in Kratki stiki.

Dogajanje poletnih avgustovskih dni v Športnem parku Breza smo zaključili oziroma so zaključili gasilci PGD Dolenja Straža z veliko gasilsko veselico, na kateri je za veselo rajanje poskrbel ansambel Toneta Rusa.

O avgustovskem dogajanju več v foto galeriji.