mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes71
mod_vvisit_counterVčeraj271
mod_vvisit_counterTa mesec9360
mod_vvisit_counterSkupaj1250568

Today: Mar 28, 2024

Vroče novice

formula.jpg

3. tradicionalni pohod k Mariji (2.1.2011)

Uporabniška ocena: / 5
SkromnoOdlično 

Že tretjič zapored smo se na 2. januarja povzpeli nad Dolenjo Stražo oziroma t.i. točki k Mariji. Tokratnega pohoda, ki ga je spremljalo prekrasno vreme odeto v zimska idila, se je udeležilo preko 150 pohodnikov.

 

Na cilju smo se okrepili s toplimi napitki, za katere smo poskrbeli v ŠRD Breza, se posladkali z mesnimi izdelki domače kulinarike ter se pogreli ob topli žerjavici, ki je pogrela tisti, ki s sabo niso imeli termofora (beri: boljše polovice).


Na cilju smo nagradili najstarejšega ter najmlajšega udeleženca pohoda, ki sta prejela s strani ŠRD Breza praktično nagrado. Najstarejši letošnji pohodnik je bil Alojz Špringer, najmlajša pa je bila Tia Kikelj.


V dolino smo se vrnili v poznih večernih urah, saj nas je »zgoraj« zadržala dobra volja, katere nam tokrat res ni manjkalo. Za vse tiste, ki se sprašujete kdaj se boste pohoda lahko ponovno udeležili oziroma kdaj boste lahko tudi vi del tega družabnega srečanja, naj vam povemo: vidimo se seveda 02.01.2012!

Več v foto galeriji.