mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes29
mod_vvisit_counterVčeraj196
mod_vvisit_counterTa mesec21195
mod_vvisit_counterSkupaj1290692

Today: Jul 22, 2024

Vroče novice

kolesarjenje.jpg

20 let delovanja ŠRD Breza in otvoritev balinišča

Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

30. 6. 2018 je ŠRD Breza v Športnem parku Breza obeležila 20-letnico svojega delovanja. Nov pomemben mejnik za društvo in vse njene člane. Skozi 20 let delovanja smo posodobili Športni park Breza in ga spremenili v prostor, kjer vsakdo lahko najde sebi ljubi način rekreacije. V Športnem parku Breza je možno igrati nogomet, košarko, badminton, balinanje, odbojko in rusko kegljanje. Tudi najmlajši v parku najdejo svoj prostor. Na naš športni park smo še posebno ponosni, saj je v zadnjih letih gostil za naš okraj pomembne prireditve in tekmovanja. Športni park je gostil tekmovanje harmonikašev za Pokal občine Straža, Straške teke, v letu 2016 pa je bil osrednji prostor Evropskega prvenstva v raftingu. V športnem parku Breza so za zabavo skrbele znane glasbene skupine, kot so Modrijani, Gadi, Pop Design, Vesna Pisarovič, Dejan Vunjak in drugi. Člani pa se ne družimo samo v športnem parku, redno se udeležujemo tudi tekmovanj in prireditev, ki se odvijajo zunaj našega športnega parka. Prav radi pa se odpravimo tudi na eno ali večdnevne izlete.

Ob 20-letnici delovanja smo izdali zbornik, ki zajema čas pred Brezo, prve ideje in dejanja, ki so sledila k ustanovitvi društva, in vse pomembne dogodke in prireditve, ki so se odvijale v okviru društva, njenih članov in športnega parka.


Ob obeležju 20-letnega delovanja društva je v športnem parku Breza potekala tudi slavnostna otvoritev štiristeznega balinišča, katerega izvedbo je z namenom širitve športne aktivnosti financirala Občina Straža. Občina Straža oziroma njen župan g. Dušan Krštinc, je ob otvoritvi balinišča, le-tega tudi predal v uporabo našemu društvu. Otvoritev je popestrila Glasbena šola Lipičnik z glasbeno zasedbo Singerca, zvečer pa je sledila velika zabava s skupino Don Mentony Band ter skupino Pop Design.


Ob 20-letnici delovanja športnega društva Breza, vsem skupaj in vsakemu posebej!

Hvala občini Straža za vso podporo in razumevanje naših vizij ter želja.

Hvala krajanom za potrpljenje a hkrati razumevanje.

In predvsem hvala članom ŠRD Breza in njenim podpornikom za vse prebite ure, pomoč in konstruktivno sodelovanje.